Öğrenci Girişi Login Öğretmen Girişi
  • Kış ve Kar.

Spor Kulübü

Görevleri

Spordaki şiddetin nedenlerinin araştırılıp, sporun amacının okuldaki öğrencilere anlatılarak, öğrencilerin bilinçlendirilmesi,

Doğanın ve sporun sevdirilmesi için doğa yürüyüşleri düzenleme,

Okul içinde sınıflar arası voleybol turnuvası organize etme.

Okul ve Spor Kulübü malzemelerinin korunması ve bakımı için teneffüslerde sınıfların gezilerek öğrencilerin bilinçlendirilmesi,

Sporun sağlığımız üzerindeki etkileri ve sağlıklı yaşama etkileri konulu öğrencilere bilgi verilmesi.

Atatürk’ün spor anlayışı hakkında bilgilendirme,

Sigara ve alkollü içeceklerin zararları hakkında sınıf içinde ve okul genelinde pano hazırlamak.

Sporda ilk yardım konusu ile ilgili çalışmalar yapmak.

Spor-Sağlık ve Temizlik arasındaki ilişkiyi ortaya çıkaracak etkinlikler düzenlemek.

Spor yapan ve yapmayan insanlar arasındaki farkları araştırarak sınıf ve kulüp panosunda sergilemek.